Himokokkaajan ei-niin-salaiset tunnustukset

Supernopea pinaatti-fetapasta

Myllyn Parhaan pastakulho-kisa sopii tällaiselle pastanpupeltajalle erinomaisesti! Olin lokakuun alkupuolella ihan issekseni koiravahtina Espoossa, joten ei tullut mitenkään kauheasti väkerrettyä ruuanlaiton kanssa. Keksin sitten ihan vahingossa mielettömän hyvän vegepastan. Siinä on  tietysti fetaa, johon olen ihan koukussa, pinaattia, sipulia ja vähän kirsikkatomaatteja. Ja ihan pikkupikkuloraus ruokakermaa.

Feta-pinaattipasta 2:lle

1 keltasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rasia pinaattia
kirsikkatomaatteja
1 pkt fetaa (oikeeta fetaa, ei salaattijuustoa)
loraus ruokakermaa

Laita pastavesi kiehumaan, keitä pasta suolatussa vedessä paketin ohjeen mukaan. Säästä 1 dl keitinvettä.

Hienonna sipulit ja kuullota niitä öljyssä keskilämmöllä, kunnes ne ovat läpikuultavia. Huuhtele ja linkoa pinaatti, kuullota sipulien kanssa pari minuuttia. Lisää pannulle loraus kermaa ja puolitetut kirsikkatomaatit. Paista vielä pari minuuttia miedolla lämmöllä.

Valuta pasta ja kääntele se pannulla pinaattiseoksen joukkoon. Murustele joukkoon feta. Lisää pastan keitinvettä tarpeen mukaan ja tarjoile välittömästi.Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.