Himokokkaajan ei-niin-salaiset tunnustukset

Joulukalenterin luukku 24: vuoden parhaat

Instagramissa pyörii näin loppu vuodesta best nine -kuvia, ja ajattelin että joulukalenteri ja blogivuosi on hyvä päättää jonkunnäköiseen vuosikatsaukseen.

Oma paras yhdeksikköni oli kasvispainotteinen ja siihen valikoitui kaksi kuvaa keväällä käymästäni luovasta workshopista. 

Myös blogin puolella suosituimmat reseptit ovat pitkälti kasvisreseptejä, mikä on ilahduttavaa, mutta ei kovin yllättävää, sillä olen itsekin yrittänyt liikkua kasvispainotteisempaan suuntaan. Tämän suosituimmat postaukset -koonnin myötä toivotan kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta. Palaillaan asiaan ensi vuoden puolella 😘

9. Bataatti-linssi-curry

Tämä ihana pikacurry valmistuu noin puolessa tunnissa ja on täysin vegaaninen.

8. Rapeat kana- ja bataattiranskikset

Bataattiranskikset on kyllä klassikko. Toivottavasti nämä palsternakkaranet nousevat oranssien serkkujensa rinnalle tulevaisuudessa.

7. Retiisitsatsiki ja naattivoi

Ajankohtaiset trendit kuten satokausiajattelu ja hävikinehkäisy kohtasivat tässä kesäisessä reseptiparissa.

6. Myskikurpitsalaatikko

Joulukalenterin toisen luukun takaa löytynyt uusi laatikkoresepti on noussut raketin lailla sitä mukaa kun jouluaatto on lähestynyt.

5. Thaimaalainen raastesalaatti

Helppo, kaunis, maittava ja kesäinen raastesalaatti taipuu satokauden mukaan ja hurmaa niin pääruokana kuin lisukkeena.

4. Kukkakaalipakorat

Kikhernejauhoissa ja oluessa pyöritellyt ja öljyssä paistetut kukkakaalipakorat osallistuivat loppukesän kukkakaalitalkoisiin.

3. Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Täydellinen kombo, syön näitä koko ensi kesän.

2. Raparperi-jogurttijuustokakku

Kirpeän makeaa raparperitahna ja kermaisen raikasta jogurttijuustokakkua. Täydellistä. Meidän keittiössä sen syrjäytti tänä kesänä raparpericurd-piiras ja valkosuklaavaahto 

1. Ruissipsit kahdella täytteellä

Tämä resepti nousee aina vapun, päättäjäisten, juhannuksen, joulun ja uudenvuoden aikaan. Se on blogin ylivoimaisesti etsityin ja luetuin resepti.Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.