Himokokkaajan ei-niin-salaiset tunnustukset

The Girl Who Eats

Olen kolmekymppinen, ruokaa ja kaikkea siihen liittyvää rakastava helsinkiläistynyt espoolaistyttö. Olen ruokaholisti ja rakastan sekä hienoja maistelumenupiperryksiä että lähipubin cheddarilla täytettyjä kuorrutettuja jalopenoja. Eli kaikki menee.

Olen kokkaillut yli puolet elämästäni ja tykkään kokeilla uusia juttuja. Olen aika kriittinen reseptien suhteen. Minulla on vahva visio siitä, mitä haluan tehdä, eivätkä reseptit usein vastaa mielikuviani, joten kehittelen omia ja säädän muiden reseptejä, jotta pääsen mieleiseeni lopputulokseen.

Teen ruokaa usein ja rakkaudella, ja haluan nauttia ruuasta. Yritän syödä suht terveellisesti, mutta koska elän syödäkseni, tämä on joskus vähän hakusessa. Pyrin syömään kasvispainotteisesti ja heittäydyn välillä vegaanisen ruuan vietäväksi, mutta ranskalainen viisaus “kaikkea kohtuudella” on lähellä sydäntäni.

Talouteemme kuuluu minun lisäkseni avomieheni eli Poikaystävä, keittiössä mukanani häärivä apukokki/esipesijä seropi Ninja sekä hänen side-kickinsä romanialaisrescue Baltazar.


Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.